Mai's Kostuum Verhuur

In mijn vrije tijd knutsel ik wat af op gebied van kostuums, voor mezelf en ook bij een vriendin van mij, Mai in haar winkeltje Mais kostuum verhuur. Hier wat fotos van mijn vorige kostuum en wat nieuwe knutsels!

click for full view

click for full view

Ontwerpen voor wat pilaren

Nu de eerste schildering goed is ontvangen door de gemeente Hilversum, mag ik verder werken aan 6 diverse pilaren op de hoofdverdieping van de Brink garage in het centrum. 

De Thema's varieren tussen Film & Glamour, Muziek & Glamour, tv en radio algemeen, het wapen van Hilversum en de kleuren in digitale en gedrukte media. (RGB, CMYK)

Knutsels ernaast/Crafts on the side

Binnenkort is de Elf Fantasy Fair in Haarzuilen weer in aantocht, naast mijn werk vind ik het als hobby leuk om te knutselen aan weer een nieuw kostuum! ..  Voor dit jaar ben ik bezig met een suikerspin/snoep/franse renaissance stijl

Het corset is gemaakt met isolatie materiaal, dat ik individueel per kleur heb geverfd, aan de onderkant moeten nog meer ruffles komen! 

 

Finally finished

Op vrijdag 12 februari, 2015 was de eerste schildering van parkeer garage de Brink dan eindelijk afgerond! Het was een uitdaging, met name door de lokatie. Er kon geen echte steiger staan waardoor ik het onderste deel van de muur via een trappetje moest doen. Er liepen veel mensen voorbij, en heb zeker wel 400 keer per dag dankjewel moeten zeggen op al het positieve commentaar. Na een tijdje staat je hoofd dan gewoon uit, want je wilt natuurlijk wel gewoon doorwerken. 

Vanwege het natuurlijke licht en de spot die op de wand staat is het lastig een echt mooie foto te maken, je zou hem eigenlijk gewoon in het echt moeten zien! 

binnenkort ga ik weer verder met een volgende opdracht. 

Het werk is 3 bij 4 meter groot.

Deze was gemaakt door een voorbijganger op de 1 na laatste dag. Ik moest steeds stukje voor stukje werken, met kleine potjes verf want ik kon ze nergens goed kwijt. Laddertje weer wat naar links, potjes verplaatsen, etc etc.

Publicity!

Mijn project bij de Brink Garage in Hilversum wordt royal geadverteerd! Ik sta op de website van de gemeente [link] en tevens in de krant Gooi & Eemlander! 


Muur progressie/Mural progress

Het gaat helemaal goed met de uitwerking van het ontwerp. De steiger voor de bovenkant is nu weggehaald en kan onderin de rest afmaken via een hoge trap. 

Er is een fotograaf geweest http://margotbrakelfotografie.nl/ voor de Gooi & Eemlander, en heb een klein interview gegeven, eind deze week zal hij toch echt af zijn. 

Ik krijg heel veel positieve reacties.


Eerste ontwerp, garage Gooische Brink te Hilversum

Door positieve reactie van een eerdere schildering die ik had gemaakt voor de gemeente, ga ik het aankomende half jaar werken aan de opfleuring van centraal parkeer garage de Gooische Brink in Hilversum. 

In opdracht van de gemeente, zal ik door middel van gekleurde illustraties en het thema "Hilversum, media & natuur" met veel plezier aan de slag gaan. 

Ik begin in het trappenhuis, waarvan het eerste ontwerp is goedgekeurd.

testbeeld als een zonsondergang. Het klassieke uitzicht van de televisie toren vanuit de heide in Hilversum Noord. De primaire kleuren vloeien door naar de bomen.

Muur schildering Koningshof Hilversum

Mijn eerste grote schilder project voor de gemeente Hilversum van een success! 

Om de buurt een beetje op de fleuren mocht ik de ventilatie toren van de parkeer garage beschilderen! De zorg instelling had uitkijk op het laden en lossen van de vrachtwagens, dus ik besloot in dat thema iets te illustreren.