Finally finished

Op vrijdag 12 februari, 2015 was de eerste schildering van parkeer garage de Brink dan eindelijk afgerond! Het was een uitdaging, met name door de lokatie. Er kon geen echte steiger staan waardoor ik het onderste deel van de muur via een trappetje moest doen. Er liepen veel mensen voorbij, en heb zeker wel 400 keer per dag dankjewel moeten zeggen op al het positieve commentaar. Na een tijdje staat je hoofd dan gewoon uit, want je wilt natuurlijk wel gewoon doorwerken. 

Vanwege het natuurlijke licht en de spot die op de wand staat is het lastig een echt mooie foto te maken, je zou hem eigenlijk gewoon in het echt moeten zien! 

binnenkort ga ik weer verder met een volgende opdracht. 

Het werk is 3 bij 4 meter groot.

Deze was gemaakt door een voorbijganger op de 1 na laatste dag. Ik moest steeds stukje voor stukje werken, met kleine potjes verf want ik kon ze nergens goed kwijt. Laddertje weer wat naar links, potjes verplaatsen, etc etc.